آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم :
گوشت گوساله : یک کیلو ( من از سردست گوساله استفاده کردم و دوبار چرخ کردم )
نان باگت : دو عدد کوچک ( 130 گرم )
تفاله
پیاز : 170 گرم ( تفاله دو تا
پیاز متوسط )
نمک : 2 ق چ معادل 10 گرم
ادویه جات : فلفل سیاه و قرمز ، پاپریکا ، پودر سیر ، زردچوبه ، تخم گشنیز : از هر کدام یک ق چ
همبرگر حتما باید با دمای کم سرخ بشه تا مغزپخت بشه.
همبرگرها رو خیلی ضخیم قالب نزنین چون حین پخت ممکنه جمع بشه.
از گوشت کم چرب استفاده بفرمایین مناسبتره.