آریا بانو
مارینارا؛ یک سس ایتالیایی برای غذاهای ایرانی
چهارشنبه 17 بهمن 1403 - 09:35:49
آریا بانو - خراسان / مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی و مناسب برای استفاده در انواع غذاها، پاستا، پیتزا و .... است. یعنی در هر غذایی که مایل باشید طعم گوجه را به آن اضافه کنید، می‌توانید از سس مارینارا استفاده کنید. ولی احتمالا کاربردی‌ترین استفاده آن سرو به همراه اسپاگتی است. هر کس مارینارا را به شیوه خودش تهیه می‌کند اما اگر دوست دارید نوعی سس مارینارا با طعمی عالی را امتحان کنید، همراه ما شوید. این سس به چند ماده ساده نیاز دارد که معمولا در هر آشپزخانه‌ای پیدا می‌شود.
 ​​​​​​​
مواد لازم
سیر: 5حبه
پیاز: 2عدد
گوجه فرنگی: 8عدد متوسط

روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری
آویشن: یک قاشق غذاخوری
آب لیمو: 2قاشق غذاخوری
جعفری و ریحان تازه و خرد شده: هر کدام یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و آویشن: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
تهیه کردن سس مارینارا اصلا سخت نیست و به‌راحتی می‌توانید طبق مراحلی که نوشتیم آن را انجام دهید.
مرحله اول:
 روغن زیتون، پیاز و سیر خرد شده را داخل تابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه فرنگی‌ها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید و به همراه آب لیمو، نمک و فلفل به این مخلوط اضافه کنید. حرارت همچنان ملایم باشد و اجازه دهید سس حدود 40دقیقه به آرامی بجوشد. (در این مدت چندبار سس را هم بزنید تا ته نگیرد)
مرحله دوم:
پس از این مدت زمان، سس را به همراه آویشن، ریحان و جعفری خرد شده داخل مخلوط‌کن بریزید و هم بزنید تا یک‌دست شود. حالا مجدد سس را داخل تابه بریزید و 10دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود تا سرو کنید.
نکته‌ها:
پیشنهاد می‌شود برای خوش‌رنگ‌تر شدن سس، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به سس اضافه کنید.
می‌توانید برای سرعت بیشتر گوجه را از قبل رنده کنید تا داخل مخلوط‌کن و میکسر بریزید.
فراموش نکنید راز یک سس مارینارای خوشمزه این است که بگذارید حسابی روی شعله ملایم حرارت ببیند.
می‌توانید مارینارا را داخل قالب‌های یخ و پس از این که منجمد شد داخل کیسه فریزر بریزید. به این ترتیب ماندگاری خوبی خواهد داشت و در هنگام نیاز به سرعت در دسترس خواهد بود.

http://www.banounews.ir/fa/News/1352745/مارینارا؛-یک-سس-ایتالیایی-برای-غذاهای-ایرانی
بستن   چاپ