آریا بانو
شیرینی محبوب و راحت ماه رمضون
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 22:38:51
آریا بانو - آخرین خبر / نکته 1: مایه رشته خشکار رو‌ باید پنج ساعت استراحت بدی و بعد از الک رد کنی که کاملا یکدست بشه.
نکته2: میتونی به جای سینی مسی از ماهیتابه تفلون و به جای شونه برنجی از شونه‌های پلاستیکی هم استفاده کنی.
مواد لازم:
2 لیوان آرد
1 لیوان آرد برنج شسته شده
نصف لیوان نشاسته گندم

4 لیوان آب
مواد لازم برای مواد میانی
150 گرم گردو
3 قاشق غذا خوری پودر قند
1 قاشق مربا خوری دارچین

http://www.banounews.ir/fa/News/1351880/شیرینی-محبوب-و-راحت-ماه-رمضون
بستن   چاپ