آریا بانو
علیمرادی: انتخابات فدراسیون پزشکی ورزشی ابطال می‌شود
دوشنبه 15 بهمن 1403 - 12:17:12
آریا بانو - ایرنا /نامزد ریاست فدراسیون پزشکی ورزشی گفت: مجمع غیر قانونی است و قطعا ابطال خواهد شد ولی با این برگزاری کار ما را سخت‌تر کرده‌اند.
کرم‌الله علیمرادی یکی از نامزدهای انتخابات فدراسیون پزشکی ورزشی که به نشانه اعتراض در رای‌گیری شرکت نکرد، امروز دوشنبه در حاشیه مجمع انتخاباتی این فدراسیون در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: چندین بار با وزیر ورزش و معاون توسعه ورزش قهرمانی مکاتبه کردیم و این موضوع را تا متذکر شدیم که سنوات غلامرضا نوروزی از 36 سال گذشته بود. او چندین بار مدارک را تغییر داد تا بتواند در مجمع حضور پیدا کند اما طبق نامه‌ای که امروز صبح به دست بازرسی رسیده و باید با استناد به آن مجمع را برگزار کنند، نورورزی صلاحیت ریاست فدراسیون را ندارد. وزیر هم اشاره کرده است که اگر او 35 سال سنوات داشته باشد، نمی‌تواند رئیس فدراسیون شود.
وی ادامه داد: بازرسی کل کشور بررسی‌ها را انجام داده و به بازرسی وزارت ورزش اعلام کرده است که سوابق 34 ساله او کذب است و بالای 36 سال است. 12 سال مامور شده ولی مجوز ماموریت ندارد. در محل کار نوروزی که اراک است، نیاز مبرم به پزشک وجود دارد و او با ماموریت گرفتن ظلم بزرگی به مردم خودش کرده است. یعنی طبق این گزارش او نمی‌تواند عملا رئیس فدراسیون شود.
نامزد ریاست فدراسیون پزشکی ورزشی افزود: به محمدشروین اسبقیان، معاون توسعه قهرمانی گفتم که مجمع را برگزار نکنند زیرا گزارش در بازرسی و در حل آماده‌سازی است اما اسبقیان طبق گزارشات قبلی مجمع را برگزار کرد. با این حال این مجمع غیر قانونی است و قطعا ابطال خواهد شد ولی با این برگزاری کار ما را سخت‌تر کرده‌اند.
وی با اشاره به تایید صلاحیت‌های عنوان کرد: پروسه‌ای که برای این مجمع انجام شد، یکی از عجولانه‌ترین روندها را داشت. تا این لحظه که من اینجا هستم، هنوز استعلام امنیتی نوروزی نیامده ولی وزارت طبق بخشنامه، اگر تا یک ماه تاییدیه را از نهادهای امنیتی دریافت نکند، بر حساب تایید آن شخص است. این مسئله هم به نظر من اشتباه است. بیانیه‌ای توسط کاندیداها تهیه و اعلام شد که چرا حاضر نشدیم و یا انصراف دادیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/1351465/علیمرادی--انتخابات-فدراسیون-پزشکی-ورزشی-ابطال-می‌شود
بستن   چاپ