آریا بانو - روزانه / مواد لازم:
گندم
پوست کنده: 800 گرم
گوشت گوسفند: 700 گرم
پیاز: 2 عدد متوسط
زردچوبه و نمک: به میزان لازم
روغن و دارچین: به میزان لازم
آب: 6 لیوان
شکر: به میزان لازم
گندم ها را به مدت 6 یا 7
ساعت از قبل در آب بخیسانید.
گوشت را به همراه پیازها که هر یک را به چهار قسمت تقسیم شده اند به همراه مقداری زرد چوبه و نمک و 6 لیوان آب بر شعله بگذارید تا گوشت به آرامی بپزد.
گندم خیس کرده را در یک قابلمه جداگانه به همراه یک لیتر آب بر شعله گاز بگذارید تا به آرامی بپزد.
دانه های گندم باید به خوب پخته شوند و له شوند.
گندم ها پس از پخت باید آن اندازه پخته باشند که به شکل یک مایع غلیظ دربیایند و در واقع شیره گندم ها کشیده شود. اکنون گوشت که پخته شده است را ریش ریش نمایید و به گندم ها بیافزایید.
ترکیب گوشت و گندم را روی شعله به اندازه ای بپزید تا به خوبی غلیظ گردد و جا بیفتد، در این مرحله کمی نمک به مواد اضافه نمایید. در هنگام پخت، به طور مرتب گوشت و گندم را هم بزنید.
ترکیب گوشت و گندم را با گوشت بکوبید تا غلظت آن زیاد شود و خوب جا بیفتد. حواستان باشد که هر چه زمان پخت بیشتری صرف کند، حلیم بیشتر جا خواهد افتاد و خوشمزه تر می شود.