آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
تخم مرغ 5 عدد
شکر 250 گرم ( 1 پیمانه + یک چهارم پیمانه )
وانیل نصف ق.چ
روغن 200 گرم ( 1 پیمانه )
آرد 250 گرم ( 1 پیمانه + دو سوم پیمانه )
بیکینگ پودر 1 ق.غ
دارچین 1 ق.غ سرپُر
هویج 2 عدد بزرگ
گردو 1 پیمانه
برای کرم :
700 گرم خامه قنادی + 100 گرم پنیر خامه ای رو ترکیب کنید .
دمای ماکروفر و فر 180 به مدت 50 دقیقه
دمای تستر 160 به مدت 50 دقیقه
در همه این حالات اطمینان از صحت پخت حاصل کنید
اگر نیاز بود بهش زمان بدید .
نکات:
کیک بسیار نرمی هستش
به خاطر رطوبتی که هویج به بافت
کیک میده
تا زمانی که سرد نشده برشش نزنید .
نوش جانتون.