آریا بانو - آخرین خبر / اگه سرکه
سیب درجه یک میخوایی باید فوت و فنشو بلد باشی.
مواد لازم:
حداقل 4کیلو سیب
نکات لازم:
ابتدا
سیب هارو به قطعات کوچک ببرین هسته هاش رم جدا کنین
داخل شیشه خشک و تمیز بریزین و تا جایی که روی
سیب هارو بگیره آب جوشیده سرد بریزین .
درب شیشه رو بایه پارچه نازک توری ببندین و با کش ببندین تا گاز سرکه خارج بشه.
شیشه رو به مدت 40 روز درجای تاریک گرم بزارین .
بعد 40 روز
سیب هارو داخل صافی بریزین فشار بدین تا آبشون خارج بشه بعد از صافی ریز تر رد کنین تا سرکه یکدست تر داشته باشین .
نوش جان
http://www.banounews.ir/fa/News/1348931/طرز-تهیه-سرکه-سیب-سالم--خوشمزه-ای-برای-سالاد-و-غذا