آریا بانو
پای سیب خانگی، عطر بهشتی یک خاطره‌ی شیرین!
شنبه 6 بهمن 1403 - 14:39:00
آریا بانو - آخرین خبر / سفیده تخم مرغ 3 عدد
زرده تخم‌مرغ 3 عدد
شکر سه چهارم پیمانه
عسل 1 ق چ
آرد 1 پیمانه
سیب به مقدار لازم

بکینگ پودر 1 ق چ
دارچین به مقدار لازم
روغن مایع یک چهارم پیمانه
وانیل 1 ق چ
پودر قند برای روی کیک به مقدار لازم
زرده و سفیده‌ی تخم مرغ رو از هم جدا می کنیم.
سفیده رو با همزن می زنیم و طی پنج الی شش مرتبه شکر رو آروم بهش اضافه می کنیم.
وانیل و عسل و زرده تخم‌ مرغ هارو مخلوط می کنیم و بعد به سفیده اضافه می کنیم.
روغن مایع رو به مواد اضافه می کنیم و با لیسک آروم و دورانی هم می زنیم.
آرد رو که از قبل 3 بار الک کردیم طی دو مرحله به موادمون اضافه می کنیم.
مواد رو مثل فیلم و به همون اندازه تو قالب می ریزیم و سیب هایی که روش دارچین زدیم رو می چینیم روی مواد.
روی سیب هارو با بقیه ی مواد میپوشونیم و میزاریم توی فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه با دمای 175 درجه.
وقتی کیکامون یکمی خنک شد روش پودر قند الک می کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/1346493/پای-سیب-خانگی،-عطر-بهشتی-یک-خاطره‌ی-شیرین!
بستن   چاپ