آریا بانو
فوت و فن پخت قیمه مجلسی به سبک مامان بزرگا
شنبه 6 بهمن 1403 - 13:38:43
آریا بانو - آخرین خبر / قیمه سیب زمینی 
مواد لازم برای 6 الی 8 نفر 
گوشت دست گوسفندی با قلم نیم کیلو 
لپه 150 گرم یا یک و‌نیم پیمانه 
رب 2 الی 3 قاشق 
پیاز متوسط 3 عدد 

روغن کرمانشاهی 1 قاشق غذا خوری 
زرد چوبه و فلفل قرمز هر کدوم نوک قاشق چای خوری 
آب جوش 2 لیوان 
دارچین نوک قاشق چای خوری 
لیمو عمانی 2 عدد 
گلاب 1 قاشق مربا خوری 
چند تا نکته داره این قیمه 
لپه رو 1 ساعت خیس کنید و 10 دقیقه بپزین و با اب سرد بشورین 
حتما قلم بندازین که خورشتون لعاب دار بشه 
پیاز و رنده کنید این کمک میکنه خورش غلیظی داشته باشین 
ادویه قیمه همینه و باقیش سلیقه ایه و انتخاب شماست‎

http://www.banounews.ir/fa/News/1346439/فوت-و-فن-پخت-قیمه-مجلسی-به-سبک-مامان-بزرگا
بستن   چاپ