آریا بانو
این کیک شکلاتی ویژه رو ازدست ندین
جمعه 5 بهمن 1403 - 19:45:05
آریا بانو - آخرین خبر / کیک پر شده با شکلات ذوب شده یک لذت عالی است
مواد تشکیل دهنده:
پودر کاکائو: 20 گرم
بکینگ پودر: 5 گرم
آرد برنج چسبناک: 220 گرم
شکر دانه ریز: 30 گرم

شیر: 230 گرم
تخم مرغ کامل: 1
روغن ذرت: 40 گرم
مراحل:
1 تخم مرغ، شکر، روغن ذرت و شیر را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
2 آرد برنج چسبناک، پودر کاکائو الک شده و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
3 قالب کیک 6 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید، نیمی از خمیر را بریزید، شکلات را وسط آن قرار دهید، سپس باقیمانده خمیر را داخل قالب بریزید.
4 با چیپس های شکلاتی مقاوم در برابر حرارت بپاشید و در دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) به مدت 45 دقیقه بپزید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1346065/این-کیک-شکلاتی-ویژه-رو-ازدست-ندین
بستن   چاپ