آریا بانو - آخرین خبر /
کیک پر شده با
شکلات ذوب شده یک لذت عالی است
مواد تشکیل دهنده:
پودر کاکائو: 20 گرم
بکینگ پودر: 5 گرم
آرد
برنج چسبناک: 220 گرم
شکر دانه ریز: 30 گرم
شیر: 230 گرم
تخم مرغ کامل: 1
روغن ذرت: 40 گرم
مراحل:
1 تخم مرغ، شکر،
روغن ذرت و
شیر را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
2 آرد
برنج چسبناک، پودر کاکائو الک شده و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
3 قالب
کیک 6 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید، نیمی از خمیر را بریزید،
شکلات را وسط آن قرار دهید، سپس باقیمانده خمیر را داخل قالب بریزید.
4 با چیپس های شکلاتی مقاوم در برابر حرارت بپاشید و در دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) به مدت 45 دقیقه بپزید.