آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
یک عدد تخم مرغ
نصف لیوان پودر قند
یک سوم لیوان
روغن مایع
یک لیوان آرد سفید
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
نصف پیمانه کشمش پلویی
طرز تهیه:
تخم مرغ و پودر قند رو خوب هم بزنید تا پودر قند حل شه،
روغن اضافه و مخلوط کنید، آرد و بکینگ پودر رو الک کنید، کشمش رو هم بریزید و هم بزنید تا خمیر یکدست و چسبنده ای بدست بیاد، با دست چرب از مواد به اندازه گردو بردارید و داخل تابه ای که کاغذ روغنی انداختید، بچینید، روشو کمی فشار بدید و در تابه رو با دم کنی بذارید، اگه روی اجاق درست کردید شعله پخش کن رو از 10 دقیقه بذارید گرم بشه، بعد تابه رو بذارید و 20 دقیقه زمان بدید، وقتی اطراف
شیرینی رنگش تغییر کرد آماده است، تا داغه داخل ظرف در دار بذارید تا خشک نشه.