آریا بانو - آخرین خبر / از اون غذاهاش که ماست و سالاد شیرازی انقدر میخوری تا خسته بشی .
مواد لازم:
پیاز بزرگ 1 عدد
سیب زمینی 2عدد
گوجه خرد شده 800 گرم بدون پوست
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده
برنج 4 پیمانه
ادویه ها:
نمک 1 قاشق مربا خوری
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
پاپریکا 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
زیره 1/4 قاشق چای خوری
نکات مهم:
گوجه باید روی حرارت تا زمانیکه آب اضافه اش نصف بشه و
روغن بندازه بمونه بعد
برنج اضافه بشه .
آب به اندازه ای بریزین که فقط روی
برنج و بگیره .
اول حرارت بالا تا زمانیکه اب بزنج تبخیر بشه بعد زیرش و کم کنید
روغن بزنید تا دم بکشه .
http://www.banounews.ir/fa/News/1345321/دستور-پخت-دمی-گوجه-یا-استانبولی-پلو-به-روشی-ساده