آریا بانو
طرز تهیه نان سیمیت؛ نان سنتی ترکیه
چهارشنبه 3 بهمن 1403 - 11:41:01
آریا بانو - برترین ها / نان سیمیت جز نان‌های معروف و شناخته شده‌ی کشور ترکیه هستش که معمولا شکلی توخالی و به هم پیچیده داره و با شیره‌ی انگور و کنجد رو مال میشه و فوق العاده لذیذه و میتونه یه نون دلچسب برای صبحونه یا عصرونه به همراه چای به حساب بیاد.
مواد لازم
آرد: 3و نیم الی 4 پیمانه شکر: 1 قاشق چای‌خوری پودر خمیر مایه فوری: 3 و نیم قاشق چای‌خوری آب: 1 و 1/4 پیمانه شیر:1/2 پیمانه روغن: 1/3 پیمانه نمک: 1 قاشق چای‌خوری شیره انگور: 1/2 پیمانه کنجد: به مقدار لازم

آریا بانو


طرز تهیه
1. برای تهیه خمیر نون سیمیت باید ابتدا خمیر مایه رو به عمل بیاریم، پس پودر خمیر مایه فوری، شکر و 1/4 از آب که باید ولرم باشه رو داخل یه کاسه میریزیم و خوب با هم مخلوطشون میکنیم.

آریا بانو


2. حالا روی کاسه رو میبندیم و میذاریم تا برای 10 دقیقه بمونه تا خمیر مایه پف کنه و بالا بیاد.

آریا بانو


3. بعد 3 و نیم پیمانه از آرد و نمک رو داخل یه کاسه بزرگ میریزیم و همشون میزنیم و بعد وسط آرد یه چاله درست میکنیم.

آریا بانو


4. حالا خمیر مایه به عمل اومده 1/2 پیمانه دیگه از آب که باید ولرم باشه، شیر که اونم باید ولم باشه و روغن رو داخل کاسه میریزیم.

آریا بانو


5. ابتدا شروع به هم زدن مواد با قاشق میکنیم در صورتی که مایه خیلی شل بود کم کم مابقی آرد رو اضافه میکنیم.

آریا بانو


6. وقتی خمیر تقریبا منسجم شد از کاسه درش میاریم و روی یه سطح تمیز و آرد پاشی شده میذاریمش.

آریا بانو


7. حالا به خوبی و حدود 15 دقیقه خمیر رو ورز میدیم تا نرمو لطیف بشه و دیگه به دست تمیز نچسبه.

آریا بانو


8. داخل همون کاسه رو چرب میکنیم و خمیر ورز داده شده رو داخلش میذاریم و روی کاسه رو میپوشونیم

آریا بانو


9. اجازه میدیم تا خمیر برای 1 الی 2 ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه.

آریا بانو


10. حالا خمیر رو بیرون میاریم کمی ورزش میدیم و به 8 قسمت مساوی تقسیمش میکنیم.

آریا بانو


11. بعد هر کدوم از قسمت هارو نصف کرده و به صورت لوله درشون میاریم.

آریا بانو


12. لوله هارو به هم میتابونیم و بعد دو سرشون رو به هم میرسونیم و با دست محکم میکنیم تا باز نشه.

آریا بانو


13. 1/2 پیمونه از آب باقیمونده و شیره انگور رو داخل یه کاسه با هم مخلوط میکنیم.

آریا بانو


14. حالا خمیر شکل داده شده رو به آرومی داخل مایه میذاریم و کل خمیر رو بهش آغشته میکنیم.

آریا بانو


15. بعد خمیر رو به کنجد آغشته میکنیم، اینکه نونتون پر کنجد یا کم کنجد باشه سلیقه ایه.

آریا بانو


16. خمیر‌های آماده شده رو روی کاغذ روغنی میذاریم، روشون رو میپوشونیم و باز نیم ساعت بهشون فرصت میدیم تا استراحت کنن.

آریا بانو


17. بعد از گذشت این مدت سینی فر رو داخل فری که از قبل روی دمای 180 درجه تنظیم شده میذاریم تا برای یک ربع تا 20 دقیقه بپزن و طلایی بشن. بهتره سینی رو در قفسه‌های بالایی فر بذارین تا زیر سیمیت‌ها نسوزه.

آریا بانو


18. حالا دیگه سیمیت‌های خوشمزه ما حاضرن.

آریا بانو



http://www.banounews.ir/fa/News/1344793/طرز-تهیه-نان-سیمیت؛-نان-سنتی-ترکیه
بستن   چاپ