آریا بانو
جایگزینی خوشمزه و سالم برای کتلت‌های سنتی!
چهارشنبه 3 بهمن 1403 - 11:03:32
آریا بانو - برترین ها / کتلت سویا، جایگزینی عالی برای کتلت‌های سنتی با گوشت است که به آسانی در خانه قابل تهیه می‌باشد. این غذا سرشار از پروتئین و فیبر بوده و طعمی بسیار لذیذ دارد.
در این مقاله، طرز تهیه کتلت سویا را به صورت کامل و سئو شده به شما آموزش می‌دهیم تا بتوانید این غذای خوشمزه و سالم را در منزل خود برای اعضای خانواده‌تان تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کتلت سویا:
2 لیوان سویا: سویا منبع غنی از پروتئین گیاهی بوده و برای افرادی که رژیم گیاهخواری یا وگان دارند، بسیار مناسب است.
3 عدد سیب زمینی متوسط: سیب زمینی علاوه بر طعم، به انسجام کتلت نیز کمک می‌کند.
1 عدد پیاز: پیاز طعم دهنده کتلت بوده و به آن عطر و بوی دلپذیری می‌بخشد.
2 عدد تخم مرغ: تخم مرغ باعث می‌شود کتلت‌ها به خوبی شکل بگیرند و از هم نپاشند.
2 حبه سیر: سیر طعم و عطری قوی به کتلت می‌دهد و خواص سلامتی فراوانی نیز دارد.
2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی: آرد نخودچی به عنوان یک ماده مغذی، به ترد شدن کتلت کمک می‌کند.
1 قاشق چای‌خوری پودر پاپریکا: پودر پاپریکا رنگ و طعم دلنشینی به کتلت می‌دهد.
1 قاشق چای‌خوری گشنیز تازه: گشنیز عطر و طعمی منحصر به فرد به کتلت می‌بخشد.
پودر آویشن، نمک و فلفل به مقدار دلخواه: این ادویه‌ها به طعم‌دار شدن کتلت کمک می‌کنند.
روغن به مقدار لازم: برای سرخ کردن کتلت‌ها استفاده می‌شود.
مراحل پخت کتلت سویا:
خیس کردن سویا: سویا را در یک ظرف آب ولرم بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه خیس کنید. سپس آب آن را گرفته و با دست فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
پختن سیب‌زمینی‌ها: سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و در آب جوش بپزید تا نرم شوند. سپس آن‌ها را رنده کرده یا با گوشت‌کوب له کنید.
رنده کردن پیاز: پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
میکس کردن سویا و سیر: سویا و سیر را در غذاساز یا میکسر بریزید تا به صورت خمیری درآیند.
ترکیب مواد: در یک ظرف بزرگ، سیب‌زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، مخلوط سویا و سیر، تخم‌مرغ، آرد نخودچی، پودر پاپریکا، گشنیز، پودر آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
شکل دادن کتلت‌ها: از مایه کتلت به اندازه یک گردو برداشته و با دست به آن شکل دهید.
سرخ کردن کتلت‌ها: در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. کتلت‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف آن‌ها طلایی رنگ شود.
سرو کردن کتلت‌ها: کتلت‌ها را با نان، سبزیجات تازه یا سس دلخواه خود سرو کنید.
نکات مهم در پخت کتلت سویا:
استفاده از ادویه‌های دلخواه: می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند زیره، پودر فلفل قرمز یا زردچوبه نیز برای طعم‌دار کردن کتلت استفاده کنید.
تنظیم غلظت مایه کتلت: اگر مایه کتلت خیلی سفت بود، می‌توانید به آن کمی شیر یا آب اضافه کنید.
پخت کتلت در فر: برای پخت کم‌چرب‌تر کتلت، می‌توانید به جای سرخ کردن، آن‌ها را در فر بپزید. برای این کار، کتلت‌ها را در سینی فر بچینید و به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بپزید.
نگهداری از کتلت: کتلت‌های پخته شده را می‌توانید تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. برای گرم کردن مجدد آن‌ها، می‌توانید از مایکروویو یا فر استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1344768/جایگزینی-خوشمزه-و-سالم-برای-کتلت‌های-سنتی!
بستن   چاپ