آریا بانو
سالاد مرغ و زیتون مدیترانه ای، طعم آفتابی در هر لقمه
دوشنبه 1 بهمن 1403 - 16:11:15
آریا بانو - آخرین خبر / برای درست کردنش؛
1 و 1/2 پیمانه زیتون خرد شده،
1 و 1/2 پیمانه خیار شور خرد شده، 
 یک عدد سینه مرغ آبپز و ریش ریش شده و
یک دسته کوچیک‌ جعفری خرد شده‌‌ رو
به سس اضافه کنید و به مدت حداقل 2 ساعت داخل یخچال بذارید.

برای سس؛
سس مایونز،
روغن زیتون،
ادویه( نمک و فلفل سیاه و قرمز) رو باهم مخلوط کنید.
برای گارنیش؛
کنجد خام و گردو رو روی حرارت یهکم تفت دادم تا از خامی در بیان،
بعد بهش روغن کنجد ورژن رو اضافه کردم و روی حرارت ملایم یک دقیقه دیگه تفت دادم و روی سالاد ریختم.

http://www.banounews.ir/fa/News/1343790/سالاد-مرغ-و-زیتون-مدیترانه-ای،-طعم-آفتابی-در-هر-لقمه
بستن   چاپ