آریا بانو
کرپ فرانسوی صبحانه ای خوشمزه برای روزهای سرد زمستانی
يکشنبه 30 دي 1403 - 08:39:36
آریا بانو - برترین ها / اگر دنبال یک صبحانه‌ی فرانسوی خوشمزه می‌گردید، کرپ یکی از گزینه‌های خوب است. کرپ شباهت زیادی به پنکیک دارد، با این تفاوت که نازک‌تر و لطیف‌تر است. این صبحانه‌ی خوشمزه احتمالا در قرن 13 برای اولین بار در شمال فرانسه تهیه شده و اسم آن از واژه‌ی لاتین کریسپوس (Crispus) به معنی ترد می‌آید.
طرز تهیه کرپ فرانسوی ساده است و به زمان خیلی کمی هم احتیاج دارد. شما می‌توانید کرپ را در کنار میوه‌های تازه، نوتلا یا سس شکلات و خامه سرو و یک صبحانه هیجان‌انگیز برای روز‌های تعطیل خود تهیه کنید. مواد اولیه کرپ هم در هر خانه‌ای پیدا می‌شود.
مواد لازم
شیر: نصف پیمانه (150 میلی‌لیتر) آرد سفید: نصف پیمانه (150 میلی‌لیتر) شکر: 3 قاشق غذاخوری تخم مرغ: 2 عدد کره آب شده: 25 گرم وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

آریا بانو


طرز تهیه کرپ فرانسوی
1. برای شروع با استفاده از همزن برقی یا همزن دستی تخم مرغ‌ها را با شکر و وانیل مخلوط کنید تا جایی که شکر حل شود.

آریا بانو


2. کره آب شده را به مواد اضافه کنید و باز هم بزنید.

آریا بانو


3. آرد سفید را به مخلوط اضافه کنید و باز هم بزنید.

آریا بانو


4. بعد از یک دست شدن مواد شیر را در 3 مرحله اضافه کنید. بعد از هر مرحله مواد را خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

آریا بانو


5. مایه‌ی کرپ باید مانند عکس رقیق باشد تا بتوان آن را به راحتی در سطح تابه پخش کرد. ضخامت کرپ از پنکیک کمتر است. مقداری از مایه را در تابه بریزید که بعد از پخش کردن آن در تابه نه خیلی نازک شود و نه خیلی ضخیم. یک ملاقه‌ی بزرگ سر خالی از مایه‌ی کرپ برای یک تابه با قطر 20 سانتی‌متر کافی است.
نکته: تابه نیازی به چرب کردن ندارد.

آریا بانو


6. بلافاصله بعد از این که مایه را در تابه یا قابلمه ریختید، ظرف را بلند کنید و بچرخانید تا مایه در همه جای تابه پخش شود. حرارت گاز را کم نگه دارید.

آریا بانو


7. بعد از طلائی شدن یک طرف کرپ، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلائی شود.

آریا بانو


8.‌ می‌توانید کرپ را لوله کنید یا روی آن را مانند پیتزا با استفاده از خامه و میوه‌های تازه پر کنید و برش بزنید.

آریا بانو



http://www.banounews.ir/fa/News/1342779/کرپ-فرانسوی-صبحانه-ای-خوشمزه-برای-روزهای-سرد-زمستانی
بستن   چاپ