آریا بانو
کله جوش؛ یک تجربه متفاوت از مزه‌های ایرانی
جمعه 28 دي 1403 - 21:39:56
آریا بانو - آخرین خبر / کله جوش
مواد اولیه: 
گردو 5 عدد
کشک 3 ق.غ
پیاز 1 عدد کوچک
نعناع خشک 1 ق.غ

زردچوبه 1 ق.چ
آب 1/2 پیمانه
طرز تهیه: 
1.پیاز نگینی ریز رو تفت میدیم
2.گردوی خرد شده رو اضافه می‌کنیم
3.زردچوبه و نعناع خشک رو اضافه می‌کنیم و تفت میدیم
4.آب رو اضافه می‌کنیم، جوش که اومد کشک رو اضافه می‌کنیم و هم‌ میزنیم تا یکدست بشه
5.به محض اولین قل حرارت رو خاموش می‌کنیم و تمام
.

http://www.banounews.ir/fa/News/1342047/کله-جوش؛-یک-تجربه-متفاوت-از-مزه‌های-ایرانی
بستن   چاپ