آریا بانو - آخرین خبر / بهش میگن خمیر جادویی همه کاره،راحت تر از اون چیزیه که فکرشو میکنی!
برای دو تا پیتزا یک نفره
دو سوم لیوان آب ولرم
سه ق غذا خوری
روغن مایع
نمک نصف قاشق چایخوری
کمی زردچوبه برای خوشرنگ شدن خمیر
آرد نانوایی یا قنادی فرقی ندارد دو لیوان
مایه خمیر یک ق غذاخوری پر
آب ولرم برای مایه خمیر یک چهارم لیوان
نکته های مهم
این خمیر خیلی راحته و قلق خاصی نداره فقط مهم اینه که خوب ورز بدید، یک
ساعت تمام استراحت کنه که حجمش دو برابر بشه.
این خمیر تا 5 روز داخل ظرف دربسته تو یخچال قابل نگهداری و تا یک ماه در فریزر ماندگاری داره.
با این خمیر انواع پیراشکی پیتزا اشترودل میشه درست کنید.
منبع aram_ashpazi