آریا بانو
خورشت آلوی مازندرانی با طعمی بکر
سه شنبه 25 دي 1403 - 15:10:23
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
ران کامل مرغ 2 عدد 
زعفران و نمک و فلفل سیاه برای مزه دار کردن 
پیاز 3 عدد 
زردچوبه 1 ق.چ 

رب گوجه 2 ق.غ 
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 
آلوی بخارا 300 گرم ( تقریبا 3 پیمانه )
شکر 4 ق.غ
آب نارنج تازه 1 عدد ( یا آب لیمو 3 ق.غ )
زرشک 1 پیمانه
آب حدودا 2 لیوان (تا روی آلو ها بیاد )

نکات
من باشم پیازشو بیشتر میکنم .
شکر این غذا سلیقه ای هستش ، بعضا میزنن خیلی ها هم نمیزنن 
بدون شکر طعم ملسی داره . 
زرشک رو هم آخر پخت اضافه میشه که هم رنگ خورشت رو تیره نکنه و هم پفکی بمونه 
در مورد مرغ یا گوشت این غذا ، معمولا جداگانه سرو میشه یعنی خورشت جدا و مرغ هم جدا درواقع خورشت نقش سس رو ایفا می‌کنه . 
ولی خب من میگم بزارید داخل خورشت بمونه 
مزه ها بره تو جون مرغ خوشمزه تر میشه

http://www.banounews.ir/fa/News/1340211/خورشت-آلوی-مازندرانی-با-طعمی-بکر
بستن   چاپ