آریا بانو
غذای اصیل و لذیذ دزفولی که بی رقیب است!
دوشنبه 24 دي 1403 - 18:59:33
آریا بانو - ایسنا / آش ارده غذایی بسیار لذیذ سات که در واقع پلو است و از غذا‌های سنتی دزفول و شوشتر به حساب می‌آید.
آش ارده بر عکس نامی که دارد یک پلوی بسیار سنتی و لذیذ دزفولی است که مطمئنا با یک بار امتحان کردن عاشقش می‌شوید.

آریا بانو


مواد لازم:
برنج 3 پیمانه
ماش 1 پیمانه
ارده به مقدار لازم
شیره خرما به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
ماش را به همراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و به آن آب اضافه کنید و بگذارید تا ماش پخته شود.
برنج را به همراه کمی روغن روی حرارت قرار دهید و ماش را به آن اضافه کنید و بگذارید تا آب برنج کشیده شود.
سپس به شکل کوه کنید و برنج و ماش را به صورت کته تهیه کنید.
وقتی برنج دم کشید آن را داخل یک دیس بریزید و کم کم ارده اضافه کنید.
همان طور که برنج داغ است با دست ارده را به خورد برنج دهید تا مخلوط شود.
به طور سنتی وقتی بخار از برنج خارج می‌شود باید این کار را انجام دهید.
در ادامه شیره خرما را کنار این غذا قرار می‌دهند و ترجیحا غیر مستقیم در کنار برنج قرار می‌دهند و هر کس به ذائقه خودش آن را روی برنج خود می‌ریزد.

http://www.banounews.ir/fa/News/1339803/غذای-اصیل-و-لذیذ-دزفولی-که-بی-رقیب-است!
بستن   چاپ