آریا بانو - خراسان / ماکارونی یکی از غذاهای پرطرفدار سفره
ایرانی است و در هر سن و سالی طرفداران پروپاقرص خود را دارد. دستور پختهای مختلفی برای تهیه ماکارونی وجود دارد و در کنار آن ترفندهایی باعث میشود ماکارونیمان خوشرنگتر و خوشمزهتر شود. اگر میخواهید ماکارونی خوشمزهتری داشته باشید این روشها را امتحان کنید.
1 اگر میخواهید از سویا در مایه ماکارونی استفاده کنید، بهتر است 2تا 3ساعت قبل از پخت، سویا را خیس کنید. این کار دو دلیل دارد: هم سویا پف میکند و هم نفخ آن گرفته میشود. موقع پختن سویا، اول
پیاز داغ را آماده و سپس سویاها را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. هر چه مقدار
پیاز زیادتر باشد، مایه ماکارونی شما خوشمزهتر خواهد شد. با این کار، رب بیشتر در مایه ماکارونی رنگ میگیرد.
2 یک روش قرمز شدن ماکارونی این است که به آب ماکارونی
روغن اضافه نکنید، چون چربی به رشتههای ماکارونی اجازه نمیدهد که مایه خوب به خورد آن برود و ماکارونی قرمز نمیشود. میتوانید برای نچسبیدن ماکارونی با یک چنگال آن را هم بزنید. همینطور ریختن مقداری زردچوبه به آب در حال جوش باعث میشود ماکارونی رنگ بگیرد و ترکیب آن با مایه، خوشرنگتر شود.
3وقتی ماکارونی و مواد را در قابلمه میریزید، ترتیب لایهها را رعایت کنید. هر چه که این لایهها نازکتر باشند، موقع مخلوط کردن و در پایان یکدستتر خواهند شد. روی سیبزمینی را ابتدا یک لایه ماکارونی، سپس یک لایه سس و باز ماکارونی این ترتیب را حفظ کنید تا مواد تمام شوند.
4از دیگر نکاتی که برای سس ماکارونی باید در نظر داشته باشید، استفاده از رب به اندازه مناسب است. حتما اجازه دهید رب در مواد ماکارونی با حرارت ملایم سرخ شود. علاوه بر اینها، برای خوشرنگتر شدن ماکارونی میتوانید از ادویه پاپریکا یا ادویه ماکارونی موجود در بازار استفاده کنید.
5یک راز و از نکات مهم خوشمزه شدن ماکارونی این است که در سس آن، از آبی که ماکارونی را در آن پختهاید، بریزید. این کار باعث میشود، ماکارونی، قوام بیشتری بگیرد. همچنین اضافهکردن قدری دارچین به مایه، میتواند طعم ماکارونیتان را از این رو به آن رو کند.