آریا بانو
طرز تهیه مسقطی عربی
شنبه 22 دي 1403 - 20:12:31
آریا بانو - آخرین خبر / نشاسته ذرت یک لیوان
🧋آب 4 لیوان
شکر 2 لیوان
کره 50 گرم
روغن نصف لیوان
گلاب نصف لیوان

پودر هل یک قاشق غذاخوری
🍱انواع مغزیجات به دلخواه 
📌نکات مهم
1)شکر رو نزارید زیاد ذوب بشه و رنگ بگیره چون حلوا تیره میشه و ته مزه شکر سوخته میده .
2)بعد اضافه کردن نشاسته و اب یهو شکر ها سفت میشن که نترسید باید مدام روی شعله کم هم بزنید تا ذوب بشن و حلوا قوام بیاد .
3)در اصل بعد از اضافه کردن همه ی مواد باید یک الی دو ساعت روی شعله ملایم تفت بدید
که خب من یک ربع هم میزنم و عالی میشه اما دستور اصلی زمان پخت دو ساعته
4)سینی رو حتما چرب کنید و بعد از سرد شدن برش بدید .
5)کره قابل حذف شدنه اما باشه خوشمزه تره

http://www.banounews.ir/fa/News/1338638/طرز-تهیه-مسقطی-عربی
بستن   چاپ