آریا بانو
تالیاتل؛ غذای ایتالیایی که هرگز شما را ناامید نمی کند
سه شنبه 18 دي 1403 - 08:49:35
آریا بانو - آخرین خبر / پاستا تالیاتل:
1. کره پنجاه گرم
2. ⁠پیاز نگین شده یک عدد
3. ⁠قارچ 200 گرم
4. ⁠پاستا تالیاتلی 300‌ گرم
5. ⁠خامه نصف لیوان

6. ⁠آبجوش دو لیوان
7. ⁠نمک نصف قاشق چایخوری
8. ⁠فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
9. ⁠پاپریکا نصف قاشق چایخوری
10. ⁠اورگانو نصف قاشق چایخوری
11. ⁠اسفناج ساطوری دو قاشق غذاخوری
12. ⁠پنیر پارمسان دو قاشق غذاخوری
برای شروع پیازهای نگین شده را در کره مقداری تفت داده تا کمی طلایی شود و سپس قارچ های اسلایس شده را اضافه و با حرارت بالا بهمراه پیازها تفت دهید.
حرارت را کم کنید.
روی ترکیب قارچ و‌ پیاز: پاستا تالیاتل، خامه، آبجوش، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، اورگانو، یک قاشق از اسفناج ساطوری شده را اضافه و مخلوط کرده و درب تابه را ببندید.
بعد از گذشت ده دقیقه درب تابه را برداشته و مجدد تمام مواد را باهم مخلوط کرده و اجازه دهید آب اضافه پاستا کشیده شود.
در ادامه باقیمانده اسفناج ساطوری و پنیر پارمسان را اضافه و تمام مواد را باهم مخلوط کنید.
پاستای شما آماده ی سرو میباشد، نوش جان

http://www.banounews.ir/fa/News/1335996/تالیاتل؛-غذای-ایتالیایی-که-هرگز-شما-را-ناامید-نمی-کند
بستن   چاپ