آریا بانو
طرز تهیه کیک پرتقالی
پنجشنبه 13 دي 1403 - 16:24:05
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
تخم مرغ🥚 3 عدد
آرد🥡 2 لیوان
شکر🍚 1 لیوان 
وانیل🌸 1 چهارم ق چ 
بکینگ پودر 🥄2 ق م

آب پرتقال🍊 نصف لیوان
رنده پوست پرتقال🍊 1ق م
روغن🫗 1/2 لیوان
برای سس پرتقال
آب پرتقال🍊 2/3 لیوان
 نشاسته ذرت🌽 1 ق غ
شکر🍚 7 ق غ
اول فر را با دمای 170 به مدت 15 دقیقه روشن می کنیم و بعد 
ابتدا شکر تخم مرغ و وانیل و پوست رنده شده پرتقال رو به مدت 7_8 دقیقه با همزن می زنیم تا کرم و کشدار بشه 
بعد آب پرتقال و روغن رو اضافه کرده و هم می زنیم در حد مخلوط شدن 
حالا آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کردیم رو در دو مرحله به مواد اضافه کرده و به حالت دورانی و آهسته مخلوط می کنیم هم می زنیم یک دست شد در قالب که با روغن جامد چرب و آرد پاشی شده و آرد ضافی گرفته شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای 160 به مدت 1 ساعت 15 دقیقه قرار میدیم 
 سس پرتقال
1 ق غ نشاسته وبا 2/3 لیوان آب پرتقال و 6 ق غ شکر را مخلوط و روی حرارت گذاشته و مدام هم می زنیم تا به غلظت دلخواه برسه
کیک که سرد شد سس پرتقالی رو هم از دما افتاد روی کیک بریزید من روی کیک ی لایه نازک خامه هم زدم

http://www.banounews.ir/fa/News/1333349/طرز-تهیه-کیک-پرتقالی
بستن   چاپ