طرز تهیه پیراشکی گوشت به روش آشپز ترکیه ای
پنجشنبه 6 دي 1403 - 08:23:27
|
|
آریا بانو - فرارو / در این ویدئو یک آشپز اهل ترکیه با مواد اولیه شامل: 2 لیوان آب، نصف لیوان روغن، یک قاشق غذاخوری مخمر، یک قاشق چایخوری شکر، یک قاشق چایخوری نمک، 5 لیوان آرد، و برای داخل: 250 گرم گوشت چرخ کرده، یک عدد پیاز، 3 عدد فلفل سبز، یک عدد فلفل تند، یک عدد گوجه فرنگی و یک قاشق چایخوری فلفل این پیراشکی خوشمزه را درست می کند.
http://www.banounews.ir/fa/News/1329311/طرز-تهیه-پیراشکی-گوشت-به-روش-آشپز-ترکیه-ای
|