آریا بانو - آخرین خبر / در همه دستورهای طبخ چیپس خانگی فقط و فقط یک راز وجود داره و ما اونو به شما میگیم:
بعد از خلال کردن
سیب زمینی ها، هرچه برش باریک تر باشه و بعد آن هرچه زمانی که
سیب زمینی در ظرف آب سرد قرار میگیره بیشتر باشه، نشاسته ای که باعث خمیر شدن
سیب زمین میشه کمتر شده و در هنگام پخت سریعتر ترد میشه.
پس حتی میتونید 2 بار
سیب زمینی رو شستشو بدین و بعدش در یک توری ریخته و بذارین کاملا آبش بره و اصطلاحا یکم بیات بشه و وقتی خشک شد و آبی نداشت داغ
روغن داغ بریزید.
اینطوری قطعا
سیب زمینی تردتری خواهید داشت.