آریا بانو - فرارو / سوپ یکی از محبوبترین پیشغذاهای دنیاست که در بسیاری از رستورانها به صورت پیشغذا و غذای اصلی در انواع و طعمهای گوناگون سرو میشود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل
شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و میتواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی بهخصوص وعده شام باشد. با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا میتوانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی
خانواده قرار بدهید. سوپ تره فرنگی یکی از سوپهای مشهور و پرطرفدار مدرن است که در منوی بسیاری از رستورانهای بینالمللی وجود دارد و بسیار پر خاصیت است. سوپ تره فرنگی از ترکیب سیر با پیاز، تره فرنگی،
سیب زمینی، قارچ،
شیر و خامه تهیه میشود و یک سوپ غلیظ و بسیار خوشمزه است که
عطر و بوی فراوانی دارد. اگر
دوست دارید این سوپ خوشمزه را در
منزل تهیه کنید و همراه با اعضای
خانواده در شبهای سرد سال میل کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
تره فرنگی: 2 بوته متوسط
سیب زمینی: 1 عدد
پیاز: 1 عدد
قارچ: 400 گرم
سیر: 2 حبه
قرص استاک مرغ: 1 عدد
جو پرک: 3 قاشق غذاخوری
شیر: 2 پیمانه
خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم
کره: 20 گرم
طرز تهیه
برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا تره فرنگی را خرد کنید و داخل آب سرد بریزید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا سنگ ریزه و گل و لای از بین برود، سپس آبکش کنید و بشویید. در مرحله بعد کره را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا کره آب شود، سپس
پیاز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا
پیاز سبک و نرم شود. حالا تره فرنگی خرد شده، سیر رنده شده،
سیب زمینی و قارچ خرده شده را به قابلمه اضافه کنید و نمک، فلفل، آویشن و عصاره مرغ را روی سبزیجات بریزید. حالا یک و نیم لیوان آب جوش به سوپ اضافه کنید و جو پرک را داخل قابلمه بریزید و درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا سبزیجات بپزد. نیم
ساعت تا چهل دقیقه زمان بدهید تا سبزیجات کاملا بپزد و نرم شود. در مرحله بعد سبزیجات پخته را با گوشتکوب برقی بزنید تا کاملا پوره شود، سپس
شیر هم دمای محیط را اضافه کنید و صبر کنید تا حدود نیم
ساعت سوپ با
شیر بجوشد. در آخر خامه به دمای محیط رسیده را داخل یک کاسه بریزید و یک ملاقه از سوپ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خامه با سوپ هم دما شود، سپس آن را به قابلمه سوپ اضافه کنید و هم بزنید. 5 دقیقه بعد از اینکه سوپ با خامه جوشید، اجاق گاز را خاموش کنید. حالا سوپ تره فرنگی خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.
http://www.banounews.ir/fa/News/1327969/سوپ-تره-فرنگی؛-یک-غذای-خوشمزه-و-مقوی-برای-روزهای-سرد