آریا بانو - تبیان / مواد لازم:
1 بسته
ژله (طعم دلخواه)
1 لیوان آب جوش
1 لیوان آب سرد
مقداری دانه انار
سلفون
طرز تهیه
1.
ژله رو با 1 لیوان آب جوش بنماری کنید (روی بخار آب).
2. 1 لیوان آب سرد اضافه و خوب مخلوط کنید.
3. یک کاسه رو با سلفون بپوشونید و 4 ملاقه کوچیک از
ژله رو به همراه کمی دانه انار داخلش بریزید.
4. سلفون رو جمع کنید و با نخ ببندید.
5.
ژله رو با نخ به سیخ چوبی وصل کنید و طوری داخل یخچال بذارید که آویزون بمونه.
6. بعد از اینکه
ژله کامل سفت شد، بهآرومی از سلفون جداش کنید و به سلیقه خودتون تزیین کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/1326194/اگر-دنبال-یک-دسر-کمهزینه،-راحت-و-بدون-نیاز-به-قالب-هستی،-این-آموزش-مخصوص-توئه!