آریا بانو - مواد لازم:
بیسکوئیت ساقه طلایی | 1 بسته |
کره | 100 گرم |
ژله تمشک | 1 بسته |
بستنی وانیلی | 1 لیوان |
ژله انار | 1 بسته |
انار دانه شده | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه
دسر ویژه شب
یلدا :
ابتدا ته قالب را یک کیسه پهن می کنیم و بیسکوئیت را پودر می کنیم و با کره مخلوط می کنیم داخل قالب می ریزیم و با پشت قاشق کمی فشار می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند ، داخل یخچال می گذاریم به مدت یک
ساعت سپس پودر
ژله تمشک را ابتدا با یک لیوان آب جوش و سپس با یک لیوان بستنی خوب مخلوط می کنیم.
کمی که خنک شد داخل قالب روی بیسکوئیت ها می ریزیم و دوباره داخل یخچال تا بسته شود و در آخر پودر
ژله انار را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم.
زمانیکه به غلظت سفید تخم مرغ رسید دانه های انار را به
ژله اضافه کرده و داخل قالب می ریزیم و به مدت 4
ساعت داخل یخچال می گذاریم. می توانیم به راحتی این
دسر را برگردانیم بشقابی را روی قالب می گذاریم و قالب را برمی گردانیم سپس کیسه را به آرامی جدا می کنیم و دوباره بشقابی می گذاریم بر روی بیسکوئیت ها و به آرامی بر می گردانیم.
منبع : ihedieh.com