آریا بانو
مرغ خامه ای پاپریکا
پنجشنبه 29 آذر 1403 - 22:20:22
آریا بانو - آخرین خبر / مرغ خامه ای پاپریکا:
سینه مرغ 6٠٠گرم 
پیاز کوچک یک عدد
سیر دو حبه 
فلفل دلمه قرمز یک عدد 

پاپریکا یک قاشق چایخوری
نمک 
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
ادویه کاری نصف قاشق چایخوری
پولبیبر یک قاشق چایخوری
خامه ٢٠٠ گرم
آب یک لیوان 
سیر نصف لیوان
روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
رب یک قاشق غذاخوری
مرغ مکعبی خرد میکنیم با ادویه ها و رب و روغن زیتون مخلوط می‌کنیم
پیاز تفت میدیم سبک بشه و مرغ اضافه میکنیم 
فلفل دلمه ای اضافه میکنیم و یک قاشق آرد میریزم 
در آخر مخلوط آب و شیر و خامه رو به مرغ اضافه میکنیم و بیست دقیقه با حرارت کم بپزه 

http://www.banounews.ir/fa/News/1325275/مرغ-خامه-ای-پاپریکا
بستن   چاپ