آریا بانو - آخرین خبر / مرغ رو توی آب و سرکه و نمک یک
ساعت گذاشتم و بعد شستم و با زعفرون دو طرفش رو سرخ کردم.
7 تا گوجه رو پوره کردم ،
پیاز رو تفت دادم و همین که سبک شد بهش یک قاشق رب گوجه زدم و در ادامه پوره ی گوجه. ادویه ها ( زردچوبه، نمک ،فلفل، پودر سیر و پاپریکا و پودر کره…) رو زدم و اجازه دادم آبش کشیده بشه.برنجم رو که از چند
ساعت قبل با نمک خیس کرده بود اضافه کردم ( دقت کنین آبش کم باشه چون رطوبت غذا زیاده و شفته میشه)
قالب رو با کره چرب کردم و مرغ ها کفش چیدم و
برنج رو روش فشرده کردم.بکشاعت با شعله ی ملایم گذاشتم دم بکشه.