آریا بانو - آخرین خبر / ترکیب انار با
ژله و پاناکوتا خیلی خیلی خوشمزه ست خصوصا اگه تو یه قالب خوشکل هم درستش کنی که دیگه تو شب
یلدا غوغا به پا میکنه
راستی کلی ایده یلدایی راحت و جذاب دیگه هم تو پی.ج هست که باهاشون میتونی یه سفره یلدایی شیک و دلبر بچینی
مواد لازم:
ژله انار یک بسته
آبجوش 1 لیوان
شیر 1 لیوان
شکر 50 گرم
آب برای حل کردن ژلاتین یک پنجم لیوان
ژلاتین 1 ق غ
خامه همدمای محیط 50 گرم
وانیل 1/4 ق چ
انار یک عدد
طرز تهیه
پودر
ژله رو توی کاسه بریزید و آبجوش رو بهش اضافه کنید. روی بخار کتری بزازید تا دونه های
ژله توی آبجوش کاملا حل بشه. حالا قالب مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و یه مقدار انار ته قالب بریزید، روش
ژله بریزید و نیم
ساعت بزارید تو یخچال تا نیم بند بشه. توی این فاصله پاناکوتا درست میکنیم. پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید و روی بخار کتری بزارید تا ژلاتین توی آب حل بشه.شکر و
شیر رو توی قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا
شیر گرم بشه و شکر حل بشه. حالا ژلاتین، خامه و وانیل رو اضافه کنید. هم بزنید و وقتی یکدست شد از روی حرارت بردارید.
پاناکوتا که ولرم شد به آروی روی
ژله انار بریزید و 5-6
ساعت بزارید تو یخچال بمونه و بعد اطرافشو آزاد کنید و
دسر رو از قالب خارج کنید.
ویدئو از shadi_khaksar