آریا بانو - یک مطالعه جدید نشان میدهد که مصرف
شکلات تلخ ممکن است به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.
یک مطالعه جدید نشان میدهد که مصرف
شکلات تلخ ممکن است به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.
محققان دریافتند افرادی که هر هفته 150 گرم از هر نوع شکلاتی میخورند، 10 درصد کمتر در معرض دیابت قرار دارند، اما افرادی که حداقل پنج وعده
شکلات تلخ در هفته مصرف میکنند، 21 درصد کمتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.
این مطالعه که در مجله BMJ منتشر شد، دادههای پزشکی بیش از 192 هزار بزرگسال را در خصوص مصرف
شکلات در رژیم غذایی مورد بررسی قرار داد. برخلاف مطالعات قبلی، این تحقیق به جای اینکه هر دو نوع
شکلات را با هم ترکیب کند،
شکلات تلخ و
شکلات شیری را مقایسه کرد.
در حالی که شکلات تلخ و شیری دارای کالری مشابهی هستند،
شکلات تلخ دارای محتوای کاکائوی غنیتری است.
پژوهشگران میگویند: «ما معتقدیم محتوای کاکائو، تفاوت عمدهای است که به ارتباط افتراقی بین
شکلات و دیابت کمک میکند. مصرف
شکلات تلخ ممکن است در درازمدت با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 همراه باشد، اما
شکلات شیری چنین فوایدی یا مشابه آن را ندارد.»