آریا بانو - آخرین خبر /
کیک مرغ رنگی:
2 تا سینه ی مرغ کامل
نون تست یک بسته
خیارشور یک پیمانه
پیازچه یک پیمانه
جعفری دو سوم پیمامه
سس مایونز یک پیمانه
ماست نصف پیمانه
گردو نصف پیمانه
آرد سوخاری رنگی
(نمک،فلفل)
نکات:
سینه مرغ رو با نمک فلفل
پیاز کمی دارچین و زردچوبه خوب بپزید و بعد ریش ریش کنید
اگر موادتون سفت بود کمی سس یا ماست بهش اضافه کنید
میتونید ماست رو حذف کنید و به جاش سس اضافه کنید
میتونید ذرت هم اضافه کنید خوشمزه تر میشه
دور نون تست رو خوب سس بزنید که هم نرم بشه هم آرد سوخاری بهش بچسبه
بهتره بعد از آماده کردن 1
ساعت تو یخچال استراحت کنه که نون نرم بشه و مزه ها به خورد نون بره