آریا بانو
طرز تهیه کرپ کیک
سه شنبه 20 آذر 1403 - 13:03:36
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: 
تخم مرغ 4عدد
شکر 40 کَرم
نمک نوک ق چ
وانیل ١/٢ ق چ
آرد سه صفر قنادى 150 کرم

شیر ٣٧٥ کَرم
کره ذوب شده 50 کرم
رنگ خوراکى به میزان لازم
خامه قنادى 1کیلو
براى شروع تخم مرغ،شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا از لختگی
بیوفته.
آرد ونمک الک شده و ١/٣ شیرو اضافه کنید و هم بزنید،ترکیب که
شد بقیه شیرو بریزید و مخلوط کنید.
حالا نوبت کرده ذوب شدس، اونو هم بزنید و مخلوطش کنید.
کرب هاتونم هررنکى که میخواید بزنید و ازش یک ملاقه کف تابه
نجسب بریزید وهر طرفش ٣٠ ثانیه بیزید.
دورشو با یه قالب برش بزنید ولایه لایه از کرب و خامه قنادى فرم کرفته بجینید تا بالا، میتونید مثل من روشو با خامه کاور و دکور کنیپ
من از خامه کولاک استفاده کردم چون هم خیلی خوشمزه اس هم‌خیلی کم شیرینه و دل نمیزنه
توى یخجال بذارید تا یکم خودشو بکَیره و بعد سروش کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1320050/طرز-تهیه-کرپ-کیک
بستن   چاپ