آریا بانو - فارس / افخم محمدعلیزاده رئیس اداره فرآوردههای غذایی با منشأ گیاهی سازمان غذا و
دارو با اشاره به فرآیند نظارت بر واردات
برنج گفت: تمامی برنجهای وارداتی پیش از ورود به کشور، از نظر آلودگیهای شیمیایی، میکروبی و فلزات سنگین نظیر آرسنیک به دقت بررسی میشوند. این آزمایشها در مراکز تخصصی و با استفاده از پیشرفتهترین تجهیزات انجام میشود تا هیچگونه خطری متوجه
سلامت مصرفکنندگان نباشد.
وی با تأکید بر رعایت کامل استانداردهای ایمنی و
سلامت در واردات مواد غذایی افزود: محصولات غذایی وارداتی، از جمله برنج، تنها در
صورتی اجازه ورود به بازار را دارند که تمامی شاخصهای کیفی و
سلامت را رعایت کرده باشند. در غیر این صورت، از ورود محمولههای نامنطبق به کشور جلوگیری خواهد شد.
http://www.banounews.ir/fa/News/1319624/سازمان-غذا-و-دارو--سلامت-برنجهای-وارداتی-تأیید-میشود