آریا بانو
طرز تهیه بیورینگ بادمجان؛ یک پیش غذای خوشمزه و مجلسی
دوشنبه 19 آذر 1403 - 15:22:19
آریا بانو - تبیان /مواد لازم
بادمجان 4عدد
نصف سینه مرغ
جعفری خرد شده 3قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده 2 الی 3 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده یک تا 2 حبه

سس مایونز دوقاشق غذاخوری
ماست یک قاشق غذاخوری
کنجد یک قاشق غذاخوری
سیب زمینی 2 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
 بادمجون‌ها رو پوست کنده برش بزنید و سرخ کنید، مرغ‌ها رو مکعبی خرد کرده در ظرفی مزه‌دار می‌کنیم(نمک، فلفل و زعفرون) و بعد تفت میدیم
سیب‌زمینی‌ها رو خلالی کرده سرخ می‌کنیم.
 بادمجون‌های سرخ شده رو ساطور می‌کنیم، داخل ظرف ریخته مرغ‌ها رو اضافه می‌کنیم، گردوی خرد شده، جعفری خرد شده، سیر رنده شده، کنجد و در آخر سس و ماست رو اضافه می‌کنیم. نمک وفلفلش رو اندازه می‌کنیم.
 داخل ظرف سرو ریخته و با سیب زمینی سرخ شده تزیین می‌کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/1319520/طرز-تهیه-بیورینگ-بادمجان؛-یک-پیش-غذای-خوشمزه-و-مجلسی
بستن   چاپ