آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
برای درست کردنش؛
2 عدد هویج و
3 عدد کدو رو رنده درشت کنید و با
روغن زیتون روی حرارت تفت بدید تا سبک و نرم بشه و کاملا ابش کشیده بشه و زیر دندون نیاد( سرخ نکنید)،
نصف سینه مرغ رو آبپز و ریش ریش کنید،
نصف لیوان گردو خرد شده، نصف لیوان ذرت رو به مواد بالا اضافه کنید.
همه مواد رو با سس خوب مخلوط کنید و حداقل سه
ساعت بذارید داخل یخچال تا خوب طعم بگیره.
برای گارنیش هم
روغن زیتون و پول ببیر روی حرارت گذاشتم و بعد روش ریختم.
برای سس؛
3قاشق غذاخوری ماست یونانی،
3 قاشق غذاخوری سس مایونز ،
یک حبه سیر رنده شده،
نصف آب لیموی تازه و
ادویه ها ( فلفل سیاه، نمک، پاپریکا، پول بییر)
رو باهم مخلوط کنید.
مرغهارو بعد از ابپز کردن می تونید ریش ریش کنید و روی حرارت با یه مقدار
روغن زیتون یا کره تفت بدید
هویج و کدو رو تا زمانی تفت بدید که دیدید کاملا ابش کشیده شده و داره ته میگیره، اگه زودتر خاموش کنید باعث میشه تاراتور ابکی بشه و خوشمزه نشه.
نوع ماستی که استفاده می کنید رو طعم و کیفیت دیپ تاثیر داره پس ترجیحا از ماست یونانی یا همزده پر چرب استفاده کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/1318808/طرز-تهیه-تاراتور-(بورانی-ترکیه)-ساده-و-خوشمزه