آریا بانو - آخرین خبر /موادلازم برای کوفته:(برای 4 نفر)
ترکیب ران و سینه مرغ:نیم کیلو بدون استخون
پیاز:یک عدد بزرگ
زعفران دم کرده
فلفل دلمه :یک عدد کوچیک
ادویه :نمک،پودرسیر،فلفل سیاه،پاپریکا
زرشک
مواد سس:
دو قاشق رب
کمی آب جوش
زعفران
ادویه
برای درست کردن کوفته ترکیب ران و سینه مرغ رو به همراه فلفل دلمه داخل خرد کن بریزید…
پیاز رو رنده درشت کنید و آبش رو بگیرید …به همراه ادویه و زعفران به مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید حداقل به مدت 2
ساعت بزارید توی یخچال (هرچی بیشتر بمونه بهتره)
توی این فاصله
برنج رو که از 3
ساعت قبل با نمک خیس کردین ابکش کنید و با ته دیگ ماست و زعفران دم بزارید…اگر میخواین
برنج قالبی برگرده حتما خوب فشرده کنید ….
بعداز چند
ساعت با دست خیس از مرغ به اندازه یه گردو بردارید و وسطش زرشک بزارید و گردش کنید و توی
روغن داغ سرخش کنید…رب و زعفران و آب جوش و ادویه رو مخلو کنید و روی کوفته های سرخ شده بریزید و اجازه بدید تا جا بیفته و در آخر کمی زرشک به دلخواه روش بپاشید و سرو کنید…نوش جان.