آریا بانو - تبیان / این سوپ جو دقیقا مثل سوپهای رستورانی هم بسیار خوشمزهس و هم رنگ و لعاب خیلی
زیبایی داره.
▪️جوها رو بشورید و برای 4
ساعت کنار بذارید تا خیس بخوره. برای شروع پخت کمی
روغن داخل قابله بریزید و
سیب زمینی،
پیاز سیر تازه و فلفل دلمهای قرمز، هویج و سینه مرغ رو هم اضافه کنید.
▪️ادویهها رو هم بریزید و در ادامه جوها که خوب خیس خوردن رو آبکش و به همراه آب جوش به مواد قبلی اضافه کنید و درش رو ببندید و اجازه بدید خوب بپزه.
▪️نیم
ساعت آخر پخت گوجهها رو اضافه کنید. حالا تا گوجهها میپزه جعفری و گشنیز رو خرد کنید. بعد از این زمان تمام سبزیجات داخل سوپ رو خارج کنید.
▪️پوست گوجهها رو جدا کنید و تمام سبزیجات پخته شده رو میکس کنیو تا به شکل پوره در بیان. سینه مرغ رو هم از سوپ خارج و استخوانش رو جدا و خوب ریز کنید، پوره سبزیجات، مرغ ریز شده، جعفری و گشنیز خرد شده رو به سوپ بر گردونید و نمک و فلفلشو هم اندازه کنید.
▪️تمام محتویات سوپ کاملا پختهس و فقط در حد 10 دقیقه دیگه روی حرارت باشه کافیه.