آریا بانو
چطور با انار مسقطی درست کنیم؟
سه شنبه 13 آذر 1403 - 22:15:37
آریا بانو - فرارو / مسقطی انار طعمی ترش و شیرین دارد و یک دسر خوش‌طعم و خوشرنگ برای این فصل محسوب می‌شود.
خیلی راحت می‌توانید در خانه دسر‌های اناری با طعم متفاوت تهیه کنید. مسقطی‌اناری یکی از این دسر‌های خوشمزه مناسب فصل است.
مسقطی انار طعمی ترش و شیرین دارد و یک دسر خوش‌طعم و خوشرنگ برای این فصل محسوب می‌شود.
مواد لازم:
نشاسته: یک لیوان
آب انار: 6 لیوان

گلاب: نصف لیوان
شکر: 2 لیوان
کره: 100 گرم
روش تهیه:
1- آب انار و نشاسته را در ظرفی ریخته و ترکیب کنید. ظرف را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا آب انار به جوش بیاید.
2- شکر را به آب انار اضافه کنید. تا زمانی‌که محلول غلیظ نشده شعله را خاموش نکنید و هم‌زدن را ادامه دهید.
3- گلاب و کره را به مسقطی اضافه کرده و همه را با هم ترکیب کنید. اجازه دهید مسقطی کمی خنک شود.
4- قالب مورد نظر را چرب کنید، مسقطی را داخل آن بریزید و 3 ساعت در یخچال بگذارید. سپس به شکل دلخواه آن را برش بزنید.
نکته: برای تزئین مسقطی از پودر نارگیل و پودر پسته استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1316569/چطور-با-انار-مسقطی-درست-کنیم؟
بستن   چاپ