آریا بانو - آخرین خبر /کباب ترش با مغز بادمجون
3الی 4 عدد بادمجون ترجیحا قلمی
ران مرغ و یا سینه مرغ بدون استخون
2 عدد
پیاز یکی بنفش برای
کباب یکی سفید برای داخل خورشت
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، زردچوبه
رب گوجه فرنگی 1 ق غ خ
رب انار 2 ق غ خ
آب جوش 1/5 الی 2 پیمانه
هویج 2 عدد حلقه ای خورد شده
زرشک و خلال پسته برای تزیین و خوشمزه تر شدن به مقدار کافی
طرز تهیه:
بادمجونارو
پوست بگیر و روش سوراخ ایجاد کن چند تایی و بذارش توی آب نمک نیم ساعتی بمونه. بعد توی مقدار کمی
روغن بذار با حرارت متوسط و در بسته هر طرفشو سرخ کن.
حالا گوشت مرغتو با
پیاز چرخ کن و ادویه هارو بزن و خوب مخلوط کن و روشو سلفون بکش بذار 1
ساعت توی یخچال بمونه و مزه ها به خورد هم برن.
حالا یدونه کیسه فریزر سطح کارت باز کن و طبق ویدیو روشو از گوشت پهن کن و یدونه از بادمجونارو بذار توش و دورشو خوب ببند طوری که هیچ ترکی روی گوشت نمونه و بعد توی مقدار کمی
روغن هر طرفشو کامل سرخ کن بعد از
روغن جدا کن و تو همون تابه
پیاز نگینی شده رو تفت بده بهش زردچوبه رو اضافه کن و بعدشم رب گوجه و رب انارشم بزن و در آخر آب جوش رو بریز و حرارت رو متوسط کن و کوفته هارو توش بذار و در آخر هم هویج و نمک بزن و در تابه رو بذار کامل بپزه و خوب جا بیفته خورشت.
در آخر توی ظرف سرو روش زرشک و خلال پسته بریز و در کنار یه پلوی خوشمزه نوش جان کن.