آریا بانو
طرز تهیه هویج پلو
جمعه 9 آذر 1403 - 12:28:57
آریا بانو - آخرین خبر / برنج 4 پیمانه
سینه مرغ 2 تا 
هویج 5 تا (برای ته‌دیگش هم جدا 2،3 تا)
پیاز 1 دونه
زرشک (میزانش سلیقه‌ایه)
شکر 1 ق غ 

ادویه‌ها (دارچین، فلفل‌سیاه، پاپریکا و زردچوبه و نمک)
زعفران
خوشمزگی این غذا به زعفران فراوونشه تو ویدئو هم مشخصه من چند بار زعفرون استفاده کردم پس با دست و دل بازی زعفران بریزید
اول پیاز رو تفت بدید سبک که شد سینه مرغ و ادویه‌ها و زعفرون رو اضافه کنید (با حرارت زیاد) بعد از 5 دقیقه هویج رو اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه زرشک و شکر و زعفرون و 5 دقیقه بعد از روی حرارت بردارید.
برای پلومخلوط برنج رو حتما زودتر آبکش کنید
و لابلا برنج و مخلوط مرغ رو بریزید و در انتها کره و زعفران بریزید و دم بذارید 
برای ته‌دیگ اگه خواستید هویج یا سیب‌زمینی میتونید بذارید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1314000/طرز-تهیه-هویج-پلو
بستن   چاپ