آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم:
آرد فانتزی:400 گرم(2 پیمانه+1 ق غ سرپر)
شیر:130 گرم(نصف پیمانه+3 ق غ)
آب:130 تا150 گرم( کم کم اضافه بشه)
روغن مایع:20 گرم(2/5 ق غ)
شکر:7 گرم( نصف ق غ)
نمک:8 گرم(2 ق چ)
خمیرمایه:6 گرم( یکو نیم ق چ)
استراحت اولیت خمیر بین 1 تا 1/5
ساعت تا زمانیکه حجم خمیر دوبرابر بشه
استراحت اولیه چونه ها 10 تا15 دقیقه
استراحت دوم چونه ها 15 تا20 دقیقه
مدت پخت 5 دقیقه
دمای فر 200 درجه گازی
190 درجه برقی
خمیر به قطر 23 تا 26 سانت باز بشه