آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم:
کره ی نرم شده ١٢٥ گرم
شکر ١٥٠ گرم
تخم مرغ (دمای محیط )٢ عدد
اسانس وانیل ١/٢ ق چایخوری
آرد ١٠٠ گرم
پودر کاکائو ٤٠ گرم
بکینگ پودر ١/٢ ق چایخوری
خامه صبحانه( دمای محیط) ١٠٠ گرم
اسپرسوی داغ ١٠٠ گرم
شکلات خرد شده یا چیپسی ٥٠ گرم
طرز تهیه :
کره ی نرم شده و شکر رو ٣ الی ٤ دقیقه با دور متوسط همزن هم بزنید تا سبک بشه، سپس تخم مرغ ها و اسانس وانیل رو اضافه کنید و دوباره ٢ الی ٣ دقیقه هم بزنید، خامه و اسپرسوی داغ رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید و سپس مواد خشک رو اضافه کنید( آرد، پودر کاکائو، بکینگ پودر)
در آخر
شکلات چیپسی رو اضافه کنید و فولد کنید.
داخل کپسول های کاپ
کیک رو پر کرده و در فر از قبل گرم شده بمدت ٢٠ دقیقه قرار بدید.
دمای فر برقی ١٧٠
فر گازی ١٨٠
.
برای روش من از ٣٥٠ گرم خامه قنادی بهمراه یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو استفاده کردم. خامه رو میذاریم تا نرم بشه، بعد ٢ دقیقه با دور کند و ٨ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا فرم بگیره.