آریا بانو - آخرین خبر / بلغور گندم و
برنج نیم دانه از هرکدام نصف لیوان
گوجه فرنگی 500 گرم (
پوست گرفته و پوره شود )
لوبیا
چشم بلبلی 1 استکان ( نیم پز شود )
آبغوره 1 استکان
سبزی تره و جعفری نیم کیلو
پیاز 1 عدد بزرگ
نمک فلفل زردچوبه نمک و نعنا خشک بمیزان لازم
این
آش معمولا با فلفل قرمز تندش میکنیم شما اگر
دوست ندارید میتونید نریزید.
http://www.banounews.ir/fa/News/1312703/طرز-تهیه-آش-گوجه-فرنگی-ترکی-خوشمزه-و-مجلسی-به-سبک-تبریزی