آریا بانو
طرز تهیه آش گوجه فرنگی ترکی خوشمزه و مجلسی به سبک تبریزی
سه شنبه 6 آذر 1403 - 18:48:13
آریا بانو - آخرین خبر / بلغور گندم و برنج نیم دانه از هرکدام نصف لیوان
گوجه فرنگی 500 گرم ( پوست گرفته و پوره شود )
لوبیا چشم بلبلی 1 استکان ( نیم پز شود )
آبغوره 1 استکان
سبزی تره و جعفری نیم کیلو
پیاز 1 عدد بزرگ

نمک فلفل زردچوبه نمک و نعنا خشک بمیزان لازم
این آش معمولا با فلفل قرمز تندش می‌کنیم شما اگر دوست ندارید میتونید نریزید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1312703/طرز-تهیه-آش-گوجه-فرنگی-ترکی-خوشمزه-و-مجلسی-به-سبک-تبریزی
بستن   چاپ