آریا بانو - آخرین خبر /این سوپ جو دقیقا مثل سوپ های رستورانی هم بسیار بسیار خوشمزس و هم رنگ و لعاب خیلی
زیبایی داره .
برای درست کردنش ابتدا جو ها رو میشوریم و برای 4
ساعت کنار میزاریم تا خیس بوخوره.
برای شروع پخت کمی
روغن داخل قابله میریزیم و
سیب زمینی و
پیاز و سیر تازه و فلفل دلمه ای قرمز و هویج و سینه ی مرغ رو هم اضافه میکنیم .
ادویه ها رو هم میریزیم و در ادامه جو ها که خوب خیس خوردن و آبکش میکنیم و به همراه آب جوش به مواد قبلی اضافه میکنیم و درشو میبندیم و اجازه میدیم خوب بپزه .
نیم
ساعت آخر پخت گوجه ها رو اضافه میکنیم.
حالا تا گوجه ها میپزه جعفری و گشنیز و خرد میکنیم .
بعد از این زمان تمام سبزیجات داخل سوپ رو خارج میکنیم .
پوست گوجه ها رو جدا میکنیم .
تمام سبزیجات پخته شده رو میکس میکنیم تا به شکل پوره در بیان .
سینه ی مرغ رو هم از سوپ خارج کرده و استخوانش رو جدا و خوب ریزش میکنیم .
پوره ی سبزیجات و مرغ ریز شده و جعفری و گشنیز خرد شده رو به مایه ی سوپ بر می گردونیم و نمک و فلفلشو هم اندازه میکنیم .
تمام محتویات سوپ کاملا پختس و فقط در حد 10 دقیقه ی دیگه روی حرارت باشه کافیه .
و سوپ جذاب و خوشمزمون برای پیش غذای
یلدا آمادس .
چند تا نکته میخوام بهتون بگم :
فلفل دلمه ای بهتره قرمز رنگ باشه که در نهایت رنگ سوپ خوش رنگ تر بشه .
از همون ابتدا میزان آب جوشی که اضافه میکنید برای پخت کافی باشه که در طول پخت نیاز به اضافه کردن آب نداشته باشه .
شعله ی گاز متوسط رو به کم باشه تا آروم آروم بپزه و اصلا ته نگیره .
هم میزان آب کافی و هم شعله ی کم هر دو از ته گرفتن سوپ جلوگیری میکنه .
بعد از اضافه کردن جعفری و گشنیز خیلی زود شعله رو خاموش کنید که رنگ زیبای
سبزی ها از بین نره و سبز و قشنگ توی سوپ باقی بمونه .
http://www.banounews.ir/fa/News/1311851/این-سوپ-خوشمزه،-جون-میده-برای-شب-های-پاییزی