آریا بانو
سالاد های سیب زمینی خوشمزه و جدید
يکشنبه 4 آذر 1403 - 21:29:51
آریا بانو - برترین ها / سیب‌زمینی یکی از مواد غذایی اصلی و محبوب اکثر مردم دنیا از جمله ما ایرانی هاست که قطعا چند باری در طول هفته میهمان سفره‌های ما می‌باشد. شاید یاد گرفتن چند نوع سالاد جدید با این ماده غذایی مقوی، برایتان جالب باشد.
سالاد سیب‌زمینی چیلی
زمان آماده سازی: 25 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه تعداد: 8 نفر

آریا بانو


مواد لازم
سیب‌زمینی پخته شده: 1400 گرم خامه ترش: 225 گرم ماست: 150 گرم مایونز: 1/2 پیمانه فلفل قرمز تند خوابانده شده در سرکه، سیر، ادویه و کنجد: 110 گرم کالباس پخته و خرد شده: 10 ورقه پنیر چدار رنده شده: 1/2 پیمانه گشنیز ریز شده: 1/2 پیمانه نصف پیمانه پیازچه ریز شده نمک و فلفل طرز تهیه
1. سیب‌زمینی‌ها را بشویید و در آب بپزید. پس از پخت کناری بگذارید تا سرد شوند و سپس به قطعه‌های کوچک تقسیم کنید.
2. در یک کاسه بزرگ، خامه ترش، ماست، مایونز و فلفل تند را با هم مخلوط کنید. سیب‌زمینی‌ها را به سس اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا سس به خورد همه تکه‌های سیب‌زمینی برود. نمک و فلفل را به اندازه دلخواه اضافه کنید.
3. کالباس ها، پنیر چدار، گشنیز و پیازچه را اضافه کنید. همه را خوب با هم مخلوط کنید.
4. سالاد حاضر است. لذت ببرید.
سالاد سیب‌زمینی کلاسیک
زمان آماده سازی: 40 دقیقه زمان خنک شدن: 6 تا 24 ساعت تعداد: 12 نفر

آریا بانو


مواد لازم
سیب‌زمینی معمولی و قرمز: 1 کیلوگرم (چهار قاچ شده) نمک: 1/4 قاشق چای‌خوری مایونز یا سس سالاد: 1 و 1/4 پیمانه سس خردل: 1 قاشق غذاخوری نمک: 1/2 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه:1/4 قاشق چای‌خوری جعفری خرد شده: 1 پیمانه پیاز کوچک ریز شده: 1/3 پیمانه خیار شور خرد شده: 1/2 پیمانه تخم مرغ آب پز و سفت شده: 6 عدد برگ‌های کاهو (اختیاری) پاپریکا (اختیاری) طرز تهیه
1. در یک قابلمه سیب‌زمینی‌ها رابا ¼ قاشق چایخوری نمک آب پز کنید تا کاملا پخته شوند. سپس آبکش کنید و اجازه دهید سرد شوند.
2. در همین زمان، در یک کاسه بزرگ مایونز، خردل، نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل را اضافه کنید. جعفری، پیاز و خیارشور را به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید. کاملا هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. به مدت 6 تا 24 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند و مواد به خورد هم بروند.
3. برای سرو می‌توانید یک لایه برگ کاهو در کاسه بچینید. سالاد سیب‌زمینی را روی آن بریزید و در صورت تمایل روی آن پاپریکا بپاشید.
سالاد سیب‌زمینی سیسیلی
زمان آماده سازی: 25 دقیقه زمان پخت: 12 دقیقه زمان خنک شدن: یک ساعت تعداد: 8 نفر

آریا بانو


مواد لازم
لیمو: 1 عدد سیب‌زمینی قرمز: 700 گرم (سیب‌زمینی معمولی هم می‌شود) لوبیا سبز تازه خرد شده: 225 گرم روغن زیتون: 1/3 پیمانه کیپر: 1 قاشق غذاخوری ماهی کولی له شده با چنگال: 3 عدد سیر رنده شده: 2 حبه فلفل سیاه: 1/4 چای‌خوری تخم مرغ آب پز و سفت شده: 2 عدد (هر تخم مرغ شش قسمت شود) گوجه فرنگی گیلاسی، نصف شده: 1 پیمانه زیتون سبز درشت خرد شده: 1/3 پیمانه برگ‌های ریحان تازه: 1/4 پیمانه نمک طرز تهیه
1. پوست لیموترش را رنده و به اندازه دو قاشق چایخوری از آن تهیه کنید. آب لیمو را بگیرید. حدود سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه به دست می‌آید. آن را کناری بگذارید. در قابلمه‌ای بزرگ سیب‌زمینی‌ها را آب پز کنید تا کاملا بپزند. 5 دقیقه آخر لوبیای سبز تازه را به آن اضافه کنید. سپس هر دو را آبکش کنید یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شوند.
2. برای تهیه سس، در یک کاسه بزرگ روغن، دو قاشق چایخوری پوست لیمو، سه قاشق غذاخوری آب لیمو، کیپر، سیر، فلفل سیاه و پوره ماهی کولی را با هم مخلوط کنید.
3. در یک کاسه بزرگ دیگر سیب‌زمینی‌ها را به همراه نیمی از سس بریزید. تخم مرغ، گوجه فرنگی، زیتون، ریحان و باقی سس‌ها را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا سس به همه مواد برسد. نمک و فلفل آن را تست کنید تا کافی باشد.
سالاد سیب‌زمینی و ذرت
زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان پخت: 25 دقیقه زمان خنک شدن: دو ساعت تعداد: 8 نفر

آریا بانو


مواد لازم
بلال: 3 عدد سیب‌زمینی: 900 گرم نمک پیاز قرمز: 1 عدد سرکه سیب: 3 قاشق غذاخوری فلفل سیاه روغن زیتون: 1/4 پیمانه ریحان تازه خرد شده: 1/2 پیمانه گشنیز خرد شده: 1/2 پیمانه طرز تهیه
1. دانه‌های ذرت را جدا و آن‌ها را آبپز کنید. سیب‌زمینی را با یک قاشق غذاخوری نمک در آب بپزید تا کاملا خنک شوند. هر دو را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند.
2. در همین زمان، پیاز را خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، پیاز خرد شده، سرکه، نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید. ذرت‌ها را اضافه کنید.
3. سیب‌زمینی‌ها را له و سپس به مخلوط پیاز و ذرت اضافه کنید. روغن را اضافه کنید. ریحان و گشنیز و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک ساعت پیش از سرو اجازه دهید خنک شود. در صورت تمایل می‌توانید پیش از سرو، آن را 24 ساعت در یخچال خنک کنید.
سالاد سیب‌زمینی و گل کلم
زمان آماده سازی: 25 دقیقه زمان پخت در مایکروفر: 13 دقیقه زمان خنک شدن: یک تا 24 ساعت تعداد: 8 تا 10 نفر

آریا بانو


مواد لازم
سیب‌زمینی ریز: 12 عدد گل کلم متوسط: 1 عدد آب: 2 قاشق غذا خوری پیاز کوچک ریز شده: 1 عدد کرفس خرد شده: 2 ساقه خامه ترش و سس پیاز کوهی:د 1/3 پیمانه آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری روغن سالاد: 2 قاشق غذاخوری بلوچیز: 1/4 پیمانه جعفری تازه: 1/4 پیمانه کالباس سرخ شده: 2 ورق نان تست: 4 تکه نمک دریایی یا نمک ساده پودر فلفل طرز تهیه
1. سیب‌زمینی‌ها را روی یک لایه حوله کاغذی و درون مایکروفر بچینید. درجه مایکروفر را روی 100 درصد قرار دهید و به مدت 5 دقیقه آن را بپزید. سیب‌زمینی‌ها را بپزید و به مدت 3 دقیقه دیگر بپزید تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند.
2. گل کلم‌ها را درون کاسه مایکرفر بگذارید و دو قاشق آب را اضافه کنید. 5 دقیقه آن‌ها را بپزید. سپس آبکش و خنک کنید.
3. در یک کاسه سیب‌زمینی، گل کلم، پیاز و کرفس را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، سس پیاز کوهی، آب لیمو و روغن سالاد را با هم مخلوط کنید. آن‌ها را به همراه بلوچیز به سیب‌زمینی اضافه کنید. به مدت یک تا 24 ساعت آن‌ها را با هم مخلوط کنید. پیش از سرو، جعفری، کالباس، تکه‌های کوچک نان تست، نمک دریایی و فلفل را اضافه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1311613/سالاد-های-سیب-زمینی-خوشمزه-و-جدید
بستن   چاپ