آریا بانو
بهترین کیک خیس شکلاتی با تمام نکات
يکشنبه 4 آذر 1403 - 21:29:50
آریا بانو - آخرین خبر /موادلازم
آرد. 260گرم( از 2 پ دو ق غ کم بشه)
بیکینگ پودر 8گرم(2 ق چ)
تخم مرغ. 4عدد
شیر گرم. 160گرم(3/4 پ + 1 ق غ)
روغن مایع. 155گرم(3/4 پ )

پودر کاکائو. 25گرم(2 و نیم ق غ )
شکر. 200گرم(1 پ )
وانیل. 1/3 ق چ
مدت زمان پخت 40 تا 50 دقیقه
سایز قالب : قطر 20 و ارتفاع 7
‌‎ دمای فر برقی 170 درجه المنت پایین 
‌‎ دمای فر گازی 180 درجه 
‌‎ دمای توستر 160 درجه
‌‎مواد سس
‌‎ شیر 1 پ (210 گرم )
‌‎ پودر کاکائو 2 ق غ ( 20 گرم )
‌‎ روغن مایع 1/4 پ (55گرم )
‌‎ شکر 1/4 پ (50گرم )شکلات تخته ای یا سکه ای 25گرم
‌‎وقتی کیک رو از فر بیرون آوردین بزارید یه ربع تو قالب بمونه بعد از قالب خارج کنید و کاغذ روغنی رو جدا کنید و کیک رو برش بزنید، برعکس داخل قالب بزارید و با سیخ چوبی همه جای کیک رو سوراخ سوراخ کنید سس ولرم رو روی کیک بریزین
‌‎حتما سس ولرم رو روی کیک ولرم بریزین
‌‎وقتی سس رو روی کیک ریختین اجازه بدین دو سه ساعت بمونه تا سس کامل جذب کیک بشه بعد میل کنید

http://www.banounews.ir/fa/News/1311612/بهترین-کیک-خیس-شکلاتی-با-تمام-نکات
بستن   چاپ