آریا بانو
ترفند‌هایی برای تهیه خورشت اناری در روز‌های کوتاه پاییزی
يکشنبه 4 آذر 1403 - 13:33:44
آریا بانو - فرارو /دانه‌های قرمز، اما ترش و شیرین انار جان می‌دهند برای تهیه خورشت‌های پاییزی. خورشت‌هایی که دانه‌های انار پایه اصلی آن را تشکیل می‌دهند و به رنگارنگ شدن سفره خانواده کمک می‌کنند.انار غیر از اینکه یک میوه خوشمزه و هیجان‌انگیز است یک ماده غذایی خوش رنگ و لعاب هم هست که در انواع خورشت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
مواد لازم:
سبزی معطر شمالی (خالواش، چوچاق، جعفری، گشنیز و نعناع):300 گرم
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
مغز گردو: 200 گرم
پیاز بزرگ:2 عدد

رب انار: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
1: یک پیاز را نگینی کرده و سرخ کنید. سپس گردوی آسیاب شده را همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. یک لیوان آب جوش به مواد قابلمه اضافه کرده و روی حرارت کم بگذارید تا گردو‌ها روغن بیندازد.
2: سبزی‌های معطر را تفت دهید. سپس به قابلمه مواد اضافه کنید تا مخلوط شود.
3: پیاز دوم را رنده کنید، آب آن را بگیرید و با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل سیاه کاملا مخلوط کنید. روی گوشت را با سلفون یا پلاستیک فریزر بپوشانید و برای نیم ساعت در داخل یخچال قرار دهید.
4: گوشت را به اندازه کوفته‌های کوچک درست کرده و سرخ کنید. سپس دانه‌های انار به خورشت اضافه کنید.
نکته: برای ترش شدن خورشت می‌توانید از انار ترش و برای شیرین شدن آن از انار شیرین استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1311344/ترفند‌هایی-برای-تهیه-خورشت-اناری-در-روز‌های-کوتاه-پاییزی
بستن   چاپ